Thursday, November 16, 2006


Today is a new day!

Tänk vad munter man kan bli på jobbet när man sitter och skriver blogg, äter cashewnötter och lyssnar på Lars Winnerbäck. Jag tänker tillbaka på konserten vid Varbergs fästning när jag höll om min vackra flicka Amanda. Minnen.

Det har nu gått några dagar sen jag skrev nu. Jag har hållt lite på godbiten från igår när jag var i Örebro och fotades vid klättringen.
Jag trodde vi skulle bli tre, men vi blev två. Jag och Linda träffades på stationen i Örebro och blev uppmötna av Cattis som skulle ta fotona.
Vi slängde in grejorna i bilen och begav oss ut mot Rosendal, som sägs vara Örebro-traktens finaste klättringsområde.
När vi skulle kliva ur bilen började det såklart att regna. Då var den dagen förstörd tänkte jag. Men ack den som ger sig. Vi begav oss upp mot klipporna och visst tusan fann vi lite torra väggar som vi kunde klättra på när Cattis skulle fota. Tyvärr vart det bara topprep då det inte fanns bultar för sportklättringen. Men det gjorde inte så mycket. Vi fick nog en del schyssta bilder iaf. Det dröjer några dagar tills jag får hem dem, men sedan kommer visa upp några här hade jag tänkt.
Efter fotograferingen åkte vi hem till Cattis för att äta lite pasta och köttfärssås. Mums. Gud vilket söt dotter hon har :)

Sen åkte vi till stationen där Linda skulle åka med tåget tillbaka till Stockholm. Jag passade på att hänga lite i Örebro och träffa Sara och Lelle. Hände dock inte så mycket. Satt i Saras lägenhet, drack te och snackade massa skit.
Sen var det min tur att åka tåg. Sov i stort sett hela resan, ca 2 timmar. Asgött.
Väl hemma så gick jag och la mig och tog mig lite sovmorgon till 08:00 idag. Sitter nu på jobbet och diskuterar med Eve vilken bio vi ska gå på imon. Det blev inte bio. Vi ska på Jul på Liseberg blev det precis bestämt. Öppnar imon. Ska bli asnajs.
Det är 3T-träff i helgen för att planera Trippel Travel. Jon kommer någon gång på lördag morgon gissar jag och Eve och jag ska planera lite redan på fredag så vi behövde en kvällsaktivitet såklart haha.

Jobb på söndag...ska väl bli rätt kul tycker jag.

Imorgon är det exakt 2 veckor tills jag åker till min underbara flickvän på Grand Canaria. Finns inget annat i världen jag värdesätter så högt som henne. Ska bli jättekul att åka till henne!

//J

0 Comments:

Post a Comment

<< Home