Sunday, November 19, 2006

Prämiärernas helg. Lätt!



Fredagen börjar med att jag efter jobbet åker till Korsvägen för att möta upp Evelina. Vi hade bestämt att vi skulle på Invigningen av "Jul på Liseberg". Men klockan vart inte så mycket, typ lite innan 16 och invigningen var vid 18 så vi gick ett varv på stan. Typ hela avenyn, via stationen och sedan tillbaka på skånegatan. Vi stannade till vid "Bergakungen", den nya biografen i Göteborg. Vi blev rätt sugna på bio. Vi diskuterade om vi skulle försöka komma in på en föreställning på lördagen då det var premiär för allmänheten där. Vi ringde Jon och han sa att han kunde tänka sig det. Men vi kunde inte boka just då så vi fick ta det senare. Iaf så gick till Lisberg och gick runt där i över 1 timme och lyssnade på Jul-låtar, käkade pepparkakor och luktade på godis och glögg. Jag hamnade i riktig julstämning, trots att lamporna inte var tända ännu. Klockan 18 var det föreställning på skridskobanan med alla Lisebergskaninerna. Det var mysigt att stå och titta där. När den var slut så kom tomten fram på ett tak och tände upp hela Liseberg med ett ordentligt fyrverkeri. Jättevackert var det. Sen gick vi ytterligare varv i duggregnet och fick ännu mer julkänsla. Ååå vad mysigt.



Sen vart vi lite hungriga. Vi beslöt oss för att gå till Hard Rock Café för att käka lite. Bacon CheeseBurger till mig och en Pinja Colada (vet ej hur det stavas), den var alkoholfri såklart men shit vad god den var. Massa cocossmak =). Evelina tog en jordgubbsdrink som inte var så dum den heller. De spelade massa sommarlåtar också på Hard Rock och tillsammans med våra drinkar blev det sommar och en rejäl kontrast mot känslan vi hade på Liseberg. Det var lite komiskt.

Sen åkte vi hem till mig för att lägga upp lördagen då vi skulle planera Trippel Travel med Jon. Men på hemvägen gick vi förbi "Palladium" och bokade biljetter till "The Guardian". Bra platser fick vi så nu var förväntningarna stora.



Lördag då. Planering. Vi åkte runt i Alingsås, Borås och Seglora för att reka sovplatser och kontroller till hajken. Allt löste sig så nu har vi rundan klar och det känns super. Vi planerade anna information som ligger ute på www.nsf.scout.se nu också.

Sedan åkte vi då till "Bergakungen", som hade premiär för allmänheten denna dag så där blev det ytterligare en premiär denna helg. Filmen hade jag sett innan men den var lika bra denna gång också och Evelina och Jon var nöjda också.

Sen var det bara hem och snarka för att jobba på söndagen.



Söndag, idag alltså, var det massa jobb. Ledarvård för distriktets ledare. Vi hade BonaVia på besök som föreläste om Barn till missbrukare. Det var jättebra tyckte jag. Sen hade vi en poängjakt som ledarna tyckte var jättekul. Vi band ihop deltagarna när de skulle lösa uppgifterna så de var tvungna att samarbeta hela tiden. Sedan hade jag "föreläsning" om hur man gör föreningsårsmöten. Vi hade också brainstorm hur vi kan göra distriktsårsmötet roligare och även en brainstorm om vad ledarna vill ha för framtida ledarvård. Det var kul.

Nu sitter jag hemma och vill ha nån att gå ut på krogen ikväll men ingen som är intresserad. Bara Kristoffer men han var i Värmland så nu sitter jag med Bingolotto på Tv:n i bakgrunden och gör inget speciellt. Tycker synd om mig själv. Men så är det.



Hoppas ni andra haft en bra helg.

Jag mår bra. Saknar min pärla, Amanda, såklart.



Må gott!



//J

0 Comments:

Post a Comment

<< Home